wp olarabilir.
gunde 2-3 makale ekle 1 ay sonra basvurabilirsin
ayrıca makale de satıyormusn bi 5 tane alabilirim

adwordtan ne uzerıne acacagın onuyu kelime bazında arastır ıstersn
Dediğiniz gibi şimdilik günce 2-3 makale şeklinde ekliyorum. Satma değilde siz bana size lazım olan konuları gönderin eğer daha önce yazdığım varsa hediye edebilirim (:
Adsense için 6 ay kuralı gibi bir şey okumuştum 6 ayı doldurmadan Adsense kabul etmiyormuş siteni.
Politikalarda bu madde yer almıyor fakat support bölümünde böyle bir madde var
2-3 ay dolduğunda yapan kişilerde varmış. Henüz anlam veremedim.
Burayı Bir incele derim
Çin ve Hindistan da dahil olmak üzere bazı yerlerde, yayıncıların en az 6 aydır o sitenin sahibi olması gerekir. Bu önlemi, reklam ağımızın kaliteli olmasını sağlamak ve reklamverenlerimizin ve mevcut yayıncılarımızın çıkarlarını korumak için aldık.
Burada yazdığı gibi sanırım belirli ülkeler için geçerli bu kural. Veya çok yaygın değil ama site elemek için bir bahanede olabilir belki. Eğer varsa böyle bir olay çökerim yere Azer Bülbül den bir parça söylerim :/
Iceriginizi ``ben okusam faydali oldugunu goruyor muyum`` ve ``bir ziyaretci olsam anlasilir bil dille mi yazilmis`` sorularini sorduktan sonra paylasirsaniz, basariya ulasirsiniz. Gerisi teferruat.
Kendi ingilizce seviyemde anlaşılır bir şekilde yazdım fakat çok genel bilgiler. Doğa-insan-çevre üzerine bir blog. Yani asit yağmurlarından insanın çevreye verdiği zarara kadar her türlüsü var. Fayda konusu biraz aklımı karıştırdı şimdi.
Çok teşekkür ederim yorum yapar herkese ^^