Yaklaşık 4 senedir yoğun olarak yemek sepetini kullanıyorum. Sabah Öğlen ve Akşam yemeklerimi yemeksepeti ile söylüyorum.
Burada siz sorunca bende biraz düşündüm acaba ne gibi avantajları var diye;
- Bir kardeşimizin dediği gibi restoranlarla aranda bir duvar gibi görev görüyor. Canlı yardım üzerinden birçok sorunumuzu halledebiliyoruz.
-
Restoranlara diğer insanların yapmış olduğu yorumlara ve puanlara bakıyorum. Restorandan sipariş vermeden önce diğer insanların neler düşündükleri ve restoran hakkındaki düşüncelerini okuduktan sonra sipariş veriyorum.
-
Bu madde özellikle çok önemli. Çünkü " Online Kredi Kartı " ile ödeme seçeneği sunuyor. Babanızın ya da annenizin kredi kartı numaralarını ezbere biliyorsanız buradan kendinize ara sıra yemek ısmarlayabiliyorsunuz
-
Yine ödeme seçeneği olarak şuanda FastPay kullanıyorum ve kar ediyorum. Daha öncede Enpara kullanarak baya kar etmiştim. 5 yemekten bir tanesi bedavaya gelmişti. Fakat Enpara'ya çok geç geçtiğim için çok fazla yararlanamadım.
- Yemek siparişiniz sonrasında hediye seçimi yapabiliyorsunuz. Teknosa, Mudo, vs vs vs birçok yerden hediye çek alabiliyorsunuz. Bana da 2 kere çıktı. Siberalem.com bir arkadaşlık sitesinden 1 aylık gold üyelik, birde cicek.com dan hediye çeki kazanmıştım .
Benim aklıma şimdilik gelen bunlar. Daha birçok kampanyası vs de elbette oluyor.
Bir de doğum günlerinde video hazırlayıp doğum gününüzü kutluyorlar 
Bu da hoşuma gidiyor.
İzlemek isteyenler için link:
http://iyikidogdun.yemeksepeti.com/?...7D7C81B41F7%7d