Electr0sis adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
askerlik biteli 6 sene olmuş vay beee 20 yaşında gidince insan iyi oluyor
FierOzgur adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bende senin gibi ikileme düşmüştüm şu an askerden geleli 3 buçuk ay oldu. Git kurtul hocam
ByMaDaK adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bu soruyu bende hep kendime soruyorum hep aklımın bir köşesinde duruyor. Bu aralar gene kafamı kurcalamaya başladı ne yapacağıma bir türlü karar veremiyorum.

Demekki sadece ben böyle ikilemde kalmıyormuşum
FierOzgur adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hem hazır 12 aya düşmüşken bir an önce git kurtul derim, çıkmadan 15 aya yakala
12 ay yapan ilk devredenim bitti geldim şahsen.
Defineci adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Normal askerlik 12 ay, 4 yıl okuyup 6 ay yapmak daha zor dostum. 6 ay için 4 yıl oda en az 4 yıl bitireceğinde garanti değil 1 yılda benden olsun 5 yılda bitirdin yaşın oldu 28-30 civarı ee iş sahibi olacaksın+evleneceksin+çocuk büyütecen çocukların sana dede diyecek.

ben 1 yaşında bebeğimi bırakıpta 29 yaşında gittim öyle zor geldi ki sorma. Gidiyorsun 20 yaşında normal bir onbaşı, çavuş emir verdimi zoruna gider. Yaş erken iken hemen git bitir hemde hiç durma.Ondan sonra önüne bakarsın.

DİPNOT: Askere bir an önce gitmek istiyorsanızda ASAL'a bir dilekçenize bakar 15-20 günde askersiniz Ben aynen böyle yapmıştım.
BAROFF adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Arkada bırakacağın eş çocuk olmadan gitmek en mantıklısı.
Direct adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Askerligini ne kadar erken yaparsan senin için o kadar iyi olur. Çünkü devamlı arkandan gelecek o. Sana bi yerde ayak bagı olur çünkü işe giricek olursun veya bişiler yapacak olursun askerlik arkandan gelir. O yüzden gitmeni tavsiye ederim.
Stefan adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Biran evvel gidip bitirin ve gelin bence, hiç uzatmaya gerek yok insanın önüne çok büyük engel.
Yorumlarınız için teşekkürler, yıl sonuna doğru artık "Askere Gidiyorum" konusu açacam gibi
En iyisi erken gidip gelmek demekki 12 ay zaten artık bir şekilde yapacaz hayırlısıyla