Site için istenen fiyat 4500 tl ( Değerinin altında satıyorum askere gidiceğim için indirim düşünmüyorum )
Sitenin aylık getirisi: ( Reklam az tutuldu ve 2 aydır konuldu kullanıcı rahatsız olmasın diye ortalama 7 - 10 tl günlük gelir )
Sitenin açılış tarihi: 1 yıl
Kategori, sitenin içeriği nedir: FLASH OYUN
Günlük hit sayısı:1200 - 2000
Ziyaretçi kaynağı: Arama Motorlarlı Google , yandex , bing
Domainin yaşı ve Pagerank değeri: 0 - 1 yıl
Site tüm içeriği birlikte mi satılık, sınırlama var ise neler: tüm içerik
Hosting dahil midir: hayır
Banlı olduğu sponsor var mı:yok
Banlı olduğu arama motoru var mı: yok
Kullanılan yazılımın lisansı satışa dahil mi: evet
Yazılım lisans sonlanma zamanı: ömür boyu
Sitenin satışında herhangi hukuki bir problem var mı, telif hakkı vb. yok

Merhaba arkadaşlar askere gidiceğim için özenle baktığım flash oyun sitemi satışa çıkarıyorum , site domain marka olabilicek bir domaindir , 300 tl karşılığında alındı , özel tasarım yaptırıldı , blog kısmının tasarımıda özeldir , toplamda 700 tl mal oldu , sitede 800 adet oyun tamamen özgün şekilde hergün eklenicek şekilde editöre ekletildi tamamen özgün ve popüler oyunlar eklendi bot kullanılmadı toplamda 500 tl verildi yazılara , blog kısmına 70 adet özgün makale yazdırıldı.Okul bitti ve Askere gidicek olmam nedeniyle ilgilenicem , YAZ DÖNEMİ GELİYOR Yarısını yaz ayında cıkarıcağından eminim verdiğiniz paranın , lütfen pazarlık teklif etmeyiniz zaten site ederinden az bir fiyata satılmaktadır , flash oyun siteleri ile ilgilenenler lütfen irtibata geçsin piyasayı bilen kişiler teklifte bulunsun

HERKESE PM YOLLAMICAM UYGUN GÖRDÜĞÜM FLASH OYUN SİTELERİ İLE İLGİLENENLERE YOLLUCAM AZ COK KİMLERİN BU İŞLERLE İLGILENDIĞINI BİLİYORUM