Biraz evvelde size söylemiş olduğum gibi tamamen güven meselesi bu, kimse kimseye burada *********** gözü ile bakmaz kimse ön ödeme almadan zaten bu tür işleri yapmaz. Bu işleri genellikle farklı kulvarlar'da bulunan arkadaşlar yaptığı için bu hem piyasayı zor durumda bırakıyorken hemde ilerleyen dönemlerde sorun teşvik etmektedir.
Alıntı
Ama şunu söyleyim, bir kaç *********** veya sahtekar için lütfen herkese o gözle bakmayınız.
Şöyle bir şey demişsiniz kesinlikle öyle bir göz ile kesinlikle ben bakmam öyle bir düşüncem zaten yok, bu şekilde düşüncenize saygı duyuyorum ancak piyasada ödeme alıp iş yapmayanlar isede siz bizi bir tutmayınız.
Kurumsal bir firma iseniz ve böyle bir şartname sunuyorsanız bu işi almak için bir kaç madde kuralı gereklidir.
Fax yolu ile size sözleşme göndereceğim bunu kaşeleyerek ve ıslak imzalı bir şekilde okuyup ve doldurarak tarafıma gerekli olan kurumsal evrakları ev taahüthanem ile iletirseniz çalışmaya başlanılabilir.
Site adresiniz bağlı bulunduğunuz sektör ve firma bilgileri ile beraber diğer anahtar kelimelerde gerekecektir.