Eliyle 4 parmak yapanlardan iyidir. Güzel düşünce web sitelerime ekleyeceğim.
Ben 4 Parmak yapıp sessiz kalmadım fakat vatanı uğruna, ekmeği uğruna, ailesi uğruna ölen herkes Rabbimin yüce katında şehit sayılır ayetide vardır.
Web sitenize eklediğiniz için teşekkür ederim.
birşey sorucam böyle yazınca somaya ne desteği vermiş oluyoruz ? bi oturda 2 el fatiha oku daha yararlı olur sitene #SOMA yazmakla destek vermiş olmazsın.
Pardon sizin psikolojik sorunlarınız mı var ? Ben sırf bu yüzden unuttuğum Kuran-ı Kerim'e yeniden başladım ve yeniden öğreniyorum, hatim etmek dua edebilmek için neyin kafasını yaşıyorsunuz anlamadım.
#SOMA yazmamdaki sebeb googlede çabuk index alsın ki herkes web sitesine eklesin birşeye yarasın. Aklın var ise fikir verme uygula benim akıla, yoruma ihtiyacım yok.
sen şu köşede bi bayıl ya ... ne içip de konu okumaya geliyorsunuz bi bilsem
paylaşım için teşekkürler.
Rica ederim, ben teşekkür ederim.
sen git inine çekil bence verdiğin paraların o insanlara gidiceği ne malum ? boş boş konuşma bana
Sen ve senin gibiler yüzünden insanlar gerçekten ihtiyacı olan adamlara bile para vermez oldu, inşallah o cebinizde saklayıpda bahane için " o para oraya gitmezki " diyen beyinlerinize Allah acil şifalar verir.
Amin.
iyi para onlara gitmicek diye bütün dünya sen gibi olayı görmemezlikten gelsin

nasıl bir zihniyete sahipsin la sen kusura bakma aslan parçası selamın karın doyurmadıgı yerde dua da karın doyurmaz. doyurucak olsaydı camilerde camii mize yardım diye para toplanmazdı.
Sen bırak hocam bu arkadaş biraz değişik düşüncelere sahip biz doğru yoldayız gerisi pek mühim değil ..
hayırdır aslan parçası filan ? camimize yardım diye toplanan paraların camiyemi harcandığını düşünüyorsun sen bile bu kadar cahil olamazsın ben inanmıyorum kardeşim koskoca forum 1 tane güvenilir adam seçilsin kimse ne verdiğini söylemeden parayı toplattırsın gidilsin kaza geçiren ailelelere verilsin ben inanmıyorum bu devletede alt kurumlarınada bu kadar basit, dua işine gelince vefat eden madencilerimiz için vefat edenlerin paraya değil duaya ihtiyacı var.Ve insanların inançlarına saygı duy.
Diyanet işleri tarafından makbuz kesiliyor alınan toplanan yardıma karşılık, şu an burada tek cahil var oda kör cahil sizsiniz buna emin olun.
Gözlerimle şahit olmadan hiçbir yardım yapmam, bir çok kez Allah kabul etsin illaha söylettirdiniz günahı size yazılsın, diyanet işleri bakanlığınca makbuz kesildi ve yardımlar ile camimiz başlangı şu an %25 tamamlandı bile diyebilirim.
Yakın zamanda burada konu açacağım, camimize yardımcı olana hizmet vereceğim.O yüzden çok biliyorsanız bu konuları siz gerçekleştirin biz size gelelim. Hem birşey yapmayım hemde çok bilir gibi eleştirirseniz sert kapıya çarparsınız bilesiniz.
Saygılarımla.