beddua etmenin neresi faydalı bir fikir ? gerçekten ne dediğinizi bilmiyorsunuz
hocam sabah yatağın solundan kalkıp konuyamı girdin ne yaptın ? konuyu nasıl okudun bilmiyorum ama ben bağış yapılmasın dua edilsin demiyorum burası bir topluluk topluluk adına bir ücret toplanıp verilmesi taraftarıyım ekşi sözlük gibi örneğin, laflarımı çarpıtarak konuşmayın.
gerginlik yapmak istemedim hocam gökhan hocam birşey demiyorken diğer arkadaşın atlayıp boş boş konuşması canımı sıktı ben burda yardım edilmesin demiyorum burası bir topluluksa herkes gücünün yettiği kadar bağış yapar ailelere teslim edilir ekşi sözlüğün yaptığı gibi ben bunu söylemeye çalışıyorum.
canı sıkılan postlarıma muhalefet oluyor,gözünüzle okursanız yazdıklarımı sevinirim.
kimsenin postlarına falan atladığı yok.Dikkat edersen sen eleştirmişsin ben ve benim gibiler de seni eleştirmiş.Eğer eleştirilmeyi kaldıramıyorsan kimseyi de eleştirmeyeceksin ozaman güzel kardeşim.Terbiyesizliğin lüzumu var mı ? atladılar falan ? ayrıca böyle güzel bir konuya eleştiri olarak ilk yorumu yapan sensin ve senin gibi düşünmeyenler de seni eleştirmiş!