HazarHizmet adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Benim önceden PayPal FinansBank GO ile teyitli idi ekli idi sonra o kartım banka el koydu atm de icra filan a gitti bende ödeyip kapattırdım.
Sonra bu PayPal kart ı aldım Garanti Sanal Kart için yıllık vadesiz hesap ücreti var diye neyse kullanıma açtım sonra 2 kart ekli oldu o gün PayPal a bir tanesi eski olanı sildim tek kart bıraktım.
Bende böyle idi müzik içinse tekrar ara 24 saat aktif hizmet hattı o çünkü bende geçen teyit onayı için aradığm da saat gece 12 yi geçmiş idi 2-3dk müzikten sonra bağlandı.
Tekrar bir dene bekle birazda
Hocam mail attım gelen cevap şu şekilde;

Alıntı
Sayın Metehan Akdeniz,
konusunda PayPal ile iletişime geçtiğiniz için teşekkür ederim.

Metehan Bey, merhabalar. Size daha hızlı ve detaylı bilgi verebilmek için bugün Türkiye saati ile10:01itibariyle, hesabınızda kayıtlı 905066134444 numaralı telefondan size ulaşmaya çalıştım. Ancak maalesef çağrıma cevap alamadım.
Efendim görebildiğim kadarı ile sonu 0217 ile kartınızı PayPal hesabınıza eklemeye çalışmışsınız yalnız başarısız olmuşsunuz. Kartınızı hesabınıza eklemeye çalışırken lütfen içerisine miktar yükleyip tekrardan deneyiniz. Ve yüklediğiniz miktarın aktif bakiyenizde göründüğünden amin olduktan sonra hiç bir sorun kalmadan kartınızı hesabınıza başarılı bir şekilde ekleyebileceksiniz.
Size yardımcı olabilme fırsatı tanıdığınız için teşekkür ederim. Size mutlu ve sağlık dolu bir hafta sonu geçirmeniz dileği ile hoşcakalın.

Yardımcı olabileceğim başka bir konu varsa lütfen belirtin.

Saygılarımla,
Mehmet
PayPal

Kartıma internet üzerinden para yükleyebilir miyim?