byfrodo adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
bence ölenlerimize fatiha okumak yerine ve insanların yapmaya çalıştıklarını bu şekilde eleştirmek ve buna karşın yapılan eleştirilere tepki vermek yerine,buna sebep olanlara beddua etsen bence daha faydalı fikir olabilir senin için @minorphobia
beddua etmenin neresi faydalı bir fikir ? gerçekten ne dediğinizi bilmiyorsunuz

Cinan adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
300 Şehit verdik 1 hafta olmadı tv'ler de o ne kadar bağış yaptı, yok o bağış yapmadı kavgası çıktı. Burada yok o destek değildir, yok bu destek değildir. Ayıp ya. Kardeşim sanane affedersin? Adam duasını da ediyordur? Nerden biliyorsun ki etmiyor? Bırakın ya yok netten bir halt olmaz vs. Olmasın kardeşim, varsın olmasın. Ulan netten bu arkadaşlar birşeyler yazmasa, facebookta paylaşımlar yapılmasa onlara bile laf edersiniz ya siz; ne diyim.
hocam sabah yatağın solundan kalkıp konuyamı girdin ne yaptın ? konuyu nasıl okudun bilmiyorum ama ben bağış yapılmasın dua edilsin demiyorum burası bir topluluk topluluk adına bir ücret toplanıp verilmesi taraftarıyım ekşi sözlük gibi örneğin, laflarımı çarpıtarak konuşmayın.

kayra_tic adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam lütfen sizde diğer arkadaşların inancına saygı duyun... Olabilir toplanan paraların ulaşmadığına inanabilirsiniz kimse size bu konuda birşey demiyor.... Mesela bende sizin dua ettiğinize inanmıyor olabilirim... Boş boş tartışmak yerine herkes elinden ne geliyorsa onu yapmaya çalışıyor... Ortalığı gerginliğe sürüklemeye polemik oluşturmaya gerek yok diye düşünüyorum...
Kimi dua eder kimi maddi yardım yapar kimi acısını sitesinde bir fontla yansıtır elinden o gelir.... Lütfen saygı duyalım ki saygı görelim
gerginlik yapmak istemedim hocam gökhan hocam birşey demiyorken diğer arkadaşın atlayıp boş boş konuşması canımı sıktı ben burda yardım edilmesin demiyorum burası bir topluluksa herkes gücünün yettiği kadar bağış yapar ailelere teslim edilir ekşi sözlüğün yaptığı gibi ben bunu söylemeye çalışıyorum.

canı sıkılan postlarıma muhalefet oluyor,gözünüzle okursanız yazdıklarımı sevinirim.