Minorphobia adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
hayırdır aslan parçası filan ? camimize yardım diye toplanan paraların camiyemi harcandığını düşünüyorsun sen bile bu kadar cahil olamazsın ben inanmıyorum kardeşim koskoca forum 1 tane güvenilir adam seçilsin kimse ne verdiğini söylemeden parayı toplattırsın gidilsin kaza geçiren ailelelere verilsin ben inanmıyorum bu devletede alt kurumlarınada bu kadar basit, dua işine gelince vefat eden madencilerimiz için vefat edenlerin paraya değil duaya ihtiyacı var.Ve insanların inançlarına saygı duy.
Hocam lütfen sizde diğer arkadaşların inancına saygı duyun... Olabilir toplanan paraların ulaşmadığına inanabilirsiniz kimse size bu konuda birşey demiyor.... Mesela bende sizin dua ettiğinize inanmıyor olabilirim... Boş boş tartışmak yerine herkes elinden ne geliyorsa onu yapmaya çalışıyor... Ortalığı gerginliğe sürüklemeye polemik oluşturmaya gerek yok diye düşünüyorum...
Kimi dua eder kimi maddi yardım yapar kimi acısını sitesinde bir fontla yansıtır elinden o gelir.... Lütfen saygı duyalım ki saygı görelim