dogaatac adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
sacma sapan konuşmazsanız sevinirim

kimseyi kıskandığımdan yada çok bilmişliğimden dolayı yazmadım bunu , ayrıca konu sahibinden herhangi bir olumsuz cevap gelmemişken siz hangi amaçla benim yorumumu olumsuza çekmeye çalışıyorsunuz onu anlayamadım.

vucut geliştirme yapan herkes eksiklerini bilir , uyku düzeni olabilir , beslenmeyi tam anlamıyla yapamamıs olabilir , herhangi bir sakatlık gecirip çok iyi idman yapmamıs olabilir. Salondaki antrenör yanlıs bir program vermiş olabilir

konu sahibi bile cevabımı yanlıs anlamamısken sizin cıkıp bu tarz bir cevap vermenizin gereğini maalesef anlayamadım
dogaatac adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
hocam 4 yılda cok cok daha iyi gelişebilirdin ya

birşeyleri eksik yapmısın sanki

Ben cevabınızı gayet iyi anladım merak etmeyin, artık resimleri de sildim saçma sapan yorumlarınızı çekmek zorunda değilim.Yüzde 5 yağ oranından bahsediyorum uyku düzeni sakatlık vb şeyler söylüyorsunuz, daha iyisi olabilirdi diyorsunuz.fotoğraflara biraz gözlüğünüzü çıkarıp baksaydınız neyin ne oldugunu daha iyi anlardınız, bugün başlayın 4 yıl sonra görelim gelişiminizi.

Zaten bir webmaster forumuna vücut geliştirme ile ilgili konu açmakta hata(sözüm meclisten dışarı)

Yabancı siteler dahil birçok body sitesine ve bodyforumtrye aynı konuyu açtım ama bu tür yorumlarla ilk kez r10'da karşılaştım.

Birkaç insana yol göstersek kardır dedik ama pişman olduk. Konuya daha fazla cevap yazmayacagım

Herkese iyi akşamlar