Bunu bana burdan değil pm den açıklayıp ondan sonra ücret gönderimi isteseydin. Ben vermiyorum kardeşim ön ödeme tamammı çok şükür de çok kişi benle çalışmak için pm atıyor para önemli deil diye demekki ön ödemeli çalışmayan bir çok tasarımcı ve coder insan evlatları var.)) Hadi canım sen ödemeli çalış sana kimse karışamaz bol ön ödemeli kazançlar.

--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 20:42:12 -->-> Daha önceki mesaj 20:39:23 --

oktaydeniz adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bu bölüm kurallarında işlerin nasıl sipariş verilecegi veya nasıl anlaşma yapılacagı ile ilgili R10 da hic bir kural göremedim.
Tek kural 10 Tl altı işlerin yapılmamasına yönelik.

Hangi mantıkla konuyu report ettiğinizide anlayamadım.

Konu açan arkadaş bir logo yaptırmak istemiş, istediklerini yazmış işine gelen teklif verir, isteyen vermez. Siz neden taş koydunuz onuda anlayammadım )

R10da tasarım konusunda bugune kadar böyle konu açılmamış olabilir fakat diğer bölümlerde butür konulara rastlayabilirsiniz.

Bilginize
Arkadaş pm den önce paraaaaa dediği için ağzının payını alınca zoruna gitti sonrada kendi çapında uğraştı. Dedimya burda okadar çok insan evladı varki parayı söz konusu bile etmiyorlar önce iş.