unalblog adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bence biran önce gidip gelin aradan çıksın
HakanDemirci adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
gel gel
benim 3 ayım kaldı onuda bozdum
kısa dönem gelmek daha iyidir,hava kuvvetlerinin poşeti iyidir,karada ayrım yapmadan ya sev ya sev muamelesi uygularlar..
ForzaAltay adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
bencede git gel , Askerlikde 12 ay oldu zaten 3 ay erken gelmis olacaksin

simdiden hayirli teskereler.

clubmember adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
1- kpss den yüksek alacağına inanıyorsan bekle gitme. 1-2 ay çalıştıktan sonra gidersin. hatta 1 gün çalışıp sonra gitsen bile oluyor.

2- kpss den fazla umudun yok ise hemen bozdur agustosta git, yine askerdeyken izin alıp sınava girersin. 3.-4. atamalarda belki atanabilirsin. askerden geldiğinde..

ayrıca sakın ha sakın aöfden 4 e tamamlayım deme önlisansta okuduğun bölüm hiç olur. kpss için geçersiz olur. atandıktan sonra tamamlayabilirsin.
Yorumlarınız için teşekkürler, %80-90 ihtimalle askerlik yolu gözüktü çevremdeki kişilere danışınca'da bir çok kişi biran önce bitir gel hayırlısıyla diyorlar. KPSS'den sonra yani Ekim ayında filan tecil bozdurursam ne zaman çağırırlar acaba bu askerliğin dönemleri ne zaman?