Beyler o 5 Lira 1 kereye mahsus ücret bir daha siz kartı değiştirirseniz alırlar.
TEB ile PARA Yükleme son 3 aydır bedava 10TL yükle TEB ATMleri ile 10 TL geçer.
Yıllık 12 TL kullanım ücreti var sadece onuda ister her ay 1 TL 1 TL öde isterseniz bir kerede 12 TL ödeyin (müşteri hizmetlerini arayıp)
Para çekme ise simdi ye kadar 3 kere yaptım TEB ATM ile 1TL işlem ücreti alıyor çekilecek tutara 10 TL diyin o sizden 11TL kesiyor yani o
Ayrıca app store ile kullanabiliyorsunuz.
Normal k.kartınız nerede geçiyorsa buda orada geçer 3D de aktif zaten sms geliyor filan.
Kartın asıl amacı zaten sizin bankamatik gibi onu kullanmanız değil güvenmediğin bir yer var mesela orada kullanabilirsiniz çünkü içindeki bakiye 100 TL ise o 100TL kadar çeker 101 çekemez.
Ben genelde şu ilk ay 19 dolar sonraki ay 29 dolar olan yurt dışı cbll.com alt yapılı sitelerde şık şık kullanıyorum

Ayrıca bana 3 adet kart ek gelmiş idi arkadaşlarıma vereyim diye onları verdim ve onlardan 5TL kart ücreti kesilmedi. (bu belirtilmiş idi tanıştırmam için onlardan almıyacağını)
Kullanım amacı tekrar diyeyim vadesiz TL hesabı değil sanal ödeme araçı bakiye kadar kart limiti oluyor k.kartından tek farkı üzerinde cip olmaması.
Ayrıca şu an ülkemiz dünyada 2 pilot ülkeden biri net olarak devam eder mi etmez mi o bu pilot ülkelerdeki amaca bağlı zaten.