iliskini 3 kere daha gozden gecir. Eger sana ya istanbul ya ayrilalim diyorsa affedersiniz ama bir s... git at nisani deyin.
Ama siz de pek esiniz olacak kisi hakkinda pek iyi seyler soylemyorsunuz. gercekten iliskinizi birkac defa daha gozden gecirin..


Evlenecegin kisi seni zorlamamali, aksine, sana destek cikmali. Kalalim sevgilim bitliste 3-5 yil, para biriktirelim sonra istanbula geceriz der.

Daha 1 ay olmadi benim evleneli. Esim baska sehir istiyor, ankaradan gitmek istiyor 2 yildir ama daha dur birkac yil duralim, isi kuralim, para biriktirelim gideriz dedim ve bu konuda bana destek oluyor. kirada pasa pasa oturuyoruz iste.

Eger o seni adam yerine koymuyorsa, sizde onu kadin yerie koymuyorsaniz bir an once bosanin, herkes kendi keyfine baksin hocam.