insallah sonuc alırsınız ama almasalarda bisey kaybetceklerını dusunmuyorum ben sonucta marka olmuslar onlar ama zorla alamazlar sızden o domaini neyse hayırlısı o olsun
Tek kayıpları, kendilerinde olması gereken bir domain kurumlarında değil. Örneğin bir arkadaş 7 yıl önce albaraturk(.)com domainini 18 bin liradan vermişti bankaya ve çok ucuza gitti diye yakınıyordu
Ben senin yerinde olsam mobil ödeme alır buraya şarkıcıların listesini basardım. Kral müzik.com ödülleri adı altında sevdiğin şarkıcıya oy ver diye. Google'dada kelimelere kafa getirirdim müzik ödülleri kral müzik falan parama bakardım. (KRALTV veya Doğuş medya grubunun adını vermeden ama onlara benzeterek)
Güzel bir fikir, bu projeyi konuşalım skype'den; cantahir[at]gmail.com
Büyük holdinglerin proje yöneticileri, iş geliştirme uzmanları vardır. Senin bu adamlara ulaşman lazım. Aslında bu da çok basit.
araştırma yapacağım, sizin bildiğiniz rekabetçi kurum-kuruluş adları varsa yardımcı olursanız sevinirim
Wipo dava no nedir? Sadece türk mahkemesinemi dava açıldı yoksa?
Hayrola davanın detaylarını mı araştıracaksınız? Lazımsa birer nüshasını isteyip kargo yapayım avukattan