Sizi tebrik ederim. Bu tarz olaylar karşısında çoğu kişi böyle fırsatları korku nedeniyle tepiyor. Siz üzerine gidip avukatla yasla mücadele veriyorsunuz. Gelişmeleri yazarsanız çok mutlu olurum.
Tekrar teşekkür ediyorum.
2 Yıl süren dava sonucu olmaz iftiraları attılar. Sanki firmalarına ve markalarına saldırmış haklarını yemişim gibi bir savunmayla mahkemede önümüze sundular. İftira ve karalamaları yenilir yutulur gibi değildi. Sanki Ülke Bölünmezliği ve Bütünlüğüne aykırı bir tutum izlemişim gibi bir muameleyle başladı ilk duruşma...
Kendilerinden o kadar emindiler ki, bırakın firmayı temsilen yöneticileri; avukatları dahi hiçbir duruşmaya katılmadılar. Velhasıl kelam, telefonda tehdit savuran avukatları, domaini zapt edip
elimden zorla alamadılar
Acizane ben olsam 500k altındaki rakamlara masaya bile oturmam.. İnş. Dilediğin rakamı alırsın
2 Yıl önceki konuyu hortlattım, avukatları telefonda aynen şöyle demişti; XX tutarında senden zorla mahkeme kanalıyla alacağımız isim hakkını neden sana para vererek alalım diyorlar
Allah haklıdan yanadır. Hiçbir zaman hakkınızı yedirtmeyin, asla pes etmeyin. Yılmayın ve kararınızın arkasında durun. İşi çok iyi bilen uzman bir bilişim avukatını da bu tür durumlarda yanınızdan eksik etmeyin.
Onların korkutucu ve ürkütücü gücü varsa; bizim de Allah'ımız var. Çok şükür ki Türkiye Cumhuriyeti Devletinde, Hukuk Devleti'nde yaşıyor ve kimliğini taşıyoruz...
Kralmuzik halen satıştadır ve geri vites asla olmayacaktır:
www.kralmuzik.com