Az bir araştırıp yorum yapsak ne kadar güzel olacak aslında. Diego A.Madrid'te kiralık oynuyor. Wolfsburg ile olan sözleşmesi de bitti. O verdiğiniz örnekteki futbolcular Beşiktaşta oynayan futbolculardı. Fenerbahçe'de disiplinsiz oynayıp sorun çıkaran 1 futbolcu hatırlamıyorum.
Disiplinsiz bir oyuncu olsa sence 2 kez a.madrid bu adamı zor duruma düştüğünde kiralar mı ? Bundan 4-5 Yıl önce disiplinsizdi. Aslında sorunda futbolcularda mı kulüptemi orasıda karışık. Melo sorunsuz oyuncu diye juventusta oynatılmadı Türkiye'de nasıl oynuyor görüyoruz. Diego da juventusta disiplinsiz diye kadroya alınmadı bence sıkıntı İtalya liginde
Bu mesajımdan da Diego hayranı olduğum falan anlaşılmasın. Diego yerine
Kevin Kamplı isteyenlerdenim
her işiniz fanatiklik arkadaş. Türkiyeye okadar adam geldi , bir sürü örnek var.
İyi olsa şl finali oynayan adam ingiltereye gider , yaş daha 29 5 yıl daha top oynayabilir ingilterede.
2.ortega olacağını tahmin ediyorum , büyük beklentilerle gelecek , 2-3 tane uzaktan atacak , sezon sonu yollayacaklar.
Birde bilip bilmeden yazmayın diye belirtiyon , yahu ortada zibilyon tane örnek var daha neyi yazayım. Gram futbol bilgisi olan, bu adamların para için buraya geleceğini max. 1 yıl oynayacağını bilir. En kralı drogba bile 1 yıl oynamışken sen neyi kafasındasın hala çözemedim.
--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 10:20:28 -->-> Daha önceki mesaj 10:16:39 --
ayrıca böyle adamları akhisar,antep, gençlerbirliği falan kesmez, böyle adamları avrupada arada avrupa maçına çıkıp zinde kalması lazım.E tabi 2 yıl daha avrupada olamayacak bir takıma geliyor. 1 yıl önce şl de finalde oynarken bi bakıyon bi sezon sonra manisada akhisara karşı oynuyor

money money money