Merhaba Arkadaslar 3 Tane Android Uygulama Yapilacak.Bu Uygulamalar site Uzerinden Andoride Bagli Olacaktir.Uygulamalara Hosting Sponsoru Ariyorum.Oyle 3 gun sonra ben sponsorluktan vazgeciyorum diyen biri olmasin lutfen.ciddi bir sekilde 3 uygulama yayima girecektir uygulamalar 1 tek dil geri kalani 4 dil olacaktir.4 dilli uygulamalar Rusca,Ingilizce,Azerice,Turkce olacaktir.
Uygulamalarin Logolari Asagidadir.Sponsorluk Yapan Sirketin(Sirket Olmasi ve Bu Isle Ugrasmasi Onemli) Ayda 1 kez 24 saat sitede reklami olacaktir.Uygulamalarin Ana Sayfalarinin Resimleride Asagidadir.Birde Sponsor Olacak Sirketin Her Hangi Bir Kampanyasi veya Bir Etkinligi Oldugu Zaman Sitelerden kayan yazi seklinde duyurusu gececektir.Etkinligin Suresince Bu Duyurular Sitede Yer Alacaktir.Sitelerden 1i Mp3 arama ve indirme,Digeri Her Turlu Indirme(Zil sesi,Muzik,Video,Resim,Android Uygulama,Burclar,Canli Mac Sonuclari) Digeriyse Arkadaslik Sitesi Olacaktir.
NOT: Lutfen Ciddi Ilgilene Bilecek ve Saglam Sunucusu Olacak Arkadaslar Iletisime Gecsinler
Tel: 0534 211 72 40
FB: Fb.com/mc.mekhdiev

Resimler: