direkt yazayım alıntı yapmadan okursunuz.
somada çalışanlar taşeron işçidir, özel işletmenin kadrolu işçileri değildir, araştırınız, taşeronun ne olduğunu bilmeden konuya cevap vermenize gerek yok.
diğer konu insan yaşarken işçilere kim destek olmuş bir örnek var mı ? yarın işçiler ile alakalı bir durum olsa destek gelecek mi, ölmek mi gerekiyor bazı şeyleri hatırlamak için
benim bu yazdıklarımı eleştirecek kişi ya okuduğunu anlamıyor yada ne dediğini bilmiyor
burada hem fikir olunmayacak ne var ? zaten yapılması gereken şeyler bunlar, bunları yaptık maaş bağladık demek ne demek zaten öyle olması lazım.
--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 02:02:29 -->-> Daha önceki mesaj 02:00:49 --
" Bir işi; bilen yapar, az bilen akıl verir, bilmeyen eleştirir, yapamayan çamur atar. "
Orada ölen insan ile kendini, çevreni, asgari ücret alan insanı kıyaslayabiliyorsan çok ciddiyim acil psikologa görünmelisin.
Bu arkadaş bende dahil bir çok konuda icraat göstermeyip direk bodozlama, yıkıcı eleştirilerde bulunur, bilmediği konularda yorum yapmayı çok sever.
Ve gökten yağmur yada dolu yağsa belliki suçu hükümette arar normal, vallahi çok normal bu tarz yorumlara alışın hocam ben alıştım ses etmiyorum.
Boşa kürek çekersin, kim doğru kim yanlış sadece ahiret günü belli olacaktır, oda inanan insan için geçerlidir.
okumadan yorum yapma, şikayet konularını kontrol et belki hakkında açılmıştır konu

yaşıtlarında muhatap ol