Arkadaş pek bir alıngan ve ben biliyorum havalarına girmiş. Antrenörlük belgeni aldığında ve bu sektörde günde 500-1000 arası girişli, 4000-5000 üyeli bir tesiste birkaç sene antrenör olarak hizmet verdiğinde, seninle bunları tekrar konuşabilirim. Ben sadece bu konuyu görüpde gaza gelip hemen proteinci amcalarına koşup metabolizmasını allak bullak edecek gençlere doğru bir yönlendirme yapmak için dipnot düştüm.
Ha, sen okuduklarını anlamak konusunda önyargılarına esir düşüyorsan, benim o cümlemi, ben adamlara kimyasal çöplüğü diyorum anlarsın, ki bu da senin tercihindir güzel kardeşim

Daha yaşın genç. Bu kadar "en iyisini ben biliyorum" diyen asi tavırları bir kenara bırakmanı öneririm bir büyüğün olarak. Zira işimin yanı sıra, tıbbın içinden gelen bir aileye sahibim. İnsan vücuduna neyi sokup, neyi sokmamak gerektiği konusunda ziyadesi ile bilgi ve deneyim sahibiyim. Şöyle düşün. Bir antrenör olarak, insanlara suplementleri önererek çok daha kısa sürede, çok daha fazla verim almalarını sağlayarak kendimi daha başarılı gösterebilirim. Ama bu işin bir vicdan yönü vardır.