Nativity adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Adamlara kimyasal atık demiyorum, yanlış anlamışsın dediğimi. Karaciğere kimyasal maddelerle yük bindirmekten bahsediyorum.
Şu yorumuna şu alıntını yapıcam

Tamamen doğal yollarla beslenerek, vücudunuzu kimyasal atık çöplüğüne dönüştürmeden de fitness model olabilecek kadar iyi bir vücuda sahip olabilirsiniz.

Yani lafı dolandırma dostum

Adamlara kimyasal atık demiyorum, yanlış anlamışsın dediğimi. Karaciğere kimyasal maddelerle yük bindirmekten bahsediyorum.

Merak etme antrenörlüğünü yapmakta olduğum arkadaşlardan fiziksel olarak düzenli sporunu yaparak, fitness model olabilecek nitelikte insanlar var Ama gene de ben gençlere yüzme ile fiziksel gelişim tavsiye ediyorum. Uzun ve esnek kas yapısı hem daha estetik hem de daha sağlıklı bir yapıdır.

Doğru ve doğal beslenme yeterlidir. Ha sen sabah 2 yumurta yersin, doğal beslenirken 4 yumurtadan başlar minimum. Sen 200 gram tavuk göğsü yersin doyarsın, doğal beslenirken yarım kiloluk iki öğün halinde alması gerekir minimum. Bunlar ayrı seyler. Fakat ne olursa olsun, herşeyin doğalı daha sağlıklıdır. "Büyüme" yani kütle arttırma farklı birşey, biçimli ve estetik bir vücut ayrı birşey.

Buyur. Yüzücü ve Fitness Model...

Sağdaki yüzücü bu arada bilmeyenler için.
Merak etme biliyoruz.Soldaki nick auger (Yıllarca protein tozu kullandı ve yanında çeşitli takviyeler aldı) .Sağdaki de Rhk neethling.Yüzücü(nick augerden fazla supplement kullanmış ) .

Supplements: Ryk(senin yüzücü) takes proteins, creatine, multivitamins and a zinc and magnesium complex to give his body that extra boost.

Zaten Natural(Doğal) fitness yarışmaları,şampiyonları var.Adı üstünde doğal.Protein tozları kreatin vb takviyeler kullanmak serbest.Dünya genelinde uzman kişiler tarafından doğal olarak kabul edilmeseydi yarışma şartlarına protein tozlarını engellerlerdi, tıpkı steroidler gibi.

Ayrıca

Sen 200 gram tavuk göğsü yersin doyarsın, doğal beslenirken yarım kiloluk iki öğün halinde alması gerekir
100 gr tavukta tavuğun tüketilen yerine göre değişmekle beraber 60-105 mg kolestrol bulunmaktadır. 500 gr tüketiminde ortalama 300-525 mg sadece tavuktan kolestrol alınmış oluyor. Vucuda günlük alınması gereken kolestrol miktarı ise 200-300 mg düzeyinde olmalıdır. Kaldı ki 1 kilogram diyorsun ?.Gün boyu protein almak için tüketeceğin diğer besinlerdeki kolestrerol miktarları ?.Senle daha fazla tartışmayacağım.

Bu arada ben yatıyorum dostlar yarın mesajlarınıza tek tek cevap vereceğim iyi akşamlar