ESSA adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
bundan bi cacık cıkmaz anca led yakarsın. bir arkadas converter demis oda yemez cünkü senin ürettigin volt degil amper önemli bundan ölü amper cekersin ayrıca mıknatısın yüküde zamanla tükenir lakin cok kısa sürecegini zannetmem. bizim bir abide aynısı yapmaya ugrasıyordu aynen bunları anlattım hala inat etti en son 6 ay önce üretip benim evede beles elektrik verecekti hala piyasada yok isvicreli bilimadamları kacırmıs olabilirler.
Bununla led yak sana 10.000 tl vereyim hemen patentini almak için. Mesele ne kadar enerji vereceği değil mesele çalışıp çalışmayacağı. Sen zaten sıfırdan bir enerji üretmiş olacaksın bundan dolayı beğenmediğin enerjiyi istediğin ölçüde çoğaltabilmek mümkün. Bu tarz videoları izleyenlerin en büyük hatası daha işin başında getirilerinin kazançlarının neler olduğunu düşünmek planlamak, halbuki biraz durup düşünürsek yahu bende olan akıl o işin erbabı olanlarda kat kat fazlası ile var. Eee hani neden yapılamadı henüz. Benim aklıma 3 cihaz tasarımı geliyorsa bunun binlerce katını insanoğlu zaten denedi. Ben önce şunu bulmaya çalışıyorum cihaz tasarımı düşünmeden önce. Böyle bir şeyin olabilirliğini bulmak yada kanıtlamak için kağıt üzerinde bir kaç basit çizimle sıfırdan bir enerji üretimi. Ayrıca şuan yapılamıyor olması ileride yapılamayacağı anlamına gelmiyor. Şuan elimizde un var yağ var, fizik kurallarına göre ancak şekeri de bulursak tatlı yapabiliriz. Örneğin ilk başta Newton yasalarını biliyorduk ve icatlar ancak bu fizik kurallarına göre yapılıyordu. Daha sonra kuantum fiziği çıktı bildiklerimizi unutturdu bize. Bu bakımdan muhakkak bulunacağına inanıyorum ama ne zaman orası muamma