Askerlik yapmak için müslüman olmak gerek diye bir tabir kullandığımı hatırlamıyorum. Askerlik demek sadece senin dediğin gibi, yada senin duymak istediklerini toparlayıp da var ettiğin birşey gibi değildir. Askerlik demek insana bir çok şey öğretir. Hayatın insana öğretmediği, ÖĞRETEMEDİĞİ bir çok şeyi öğretir.
ŞEHİT olanlar ne uğruna ölüyor? çok merak ettim sen ne uğruna öldüklerini düşünüyorsun?
Vatan müdafaası hiçbir zaman bitmez. Kurtuluş savaşında olmasak da savaş halinde olmasak da VATAN müdafaası hiçbir zaman bitmez. Çünkü bu vatanın, bu toprakların düşmesini bekleyen AKBABALAR kurtuluş savaşında, Çanakkale'de, Dumlupınar'da var olduğu gibi hala varlar.
Gözlerim gayet açık ve bir çok şeyi gayet net şekliyle görebiliyorum. Sizde biraz nefes yollarınızı açın ve beyninize biraz daha iyi oksijen gitsin. Emin olun o zaman Görmek istemediğiniz yada anlamak istemediğiniz bir çok şeyi daha iyi anlarsınız.
Tartışmak istemiyorum, tartışma konusu oluşsun da istemiyorum. Sadece şunu diyeyim sana;
Müslüman mahallesinde salyangoz satmaya kalkıyorsun.
şunu sormak istiyorum son olarak tartışmaya dönmesin.
hani vatan millet koruma uğruna gidiyorlar'ya ABD'de falan vatan millet korunmuyor mu acaba ? orada askerlik zorunlu değilde

daha yeni arkadaşım askerden geldi gül gibi çocuk şimdi piskolojisi bozulmuş deliye dönmüş resmen çimlerde hopluyor falan çocuğu görseniz haline acırsınız.