BLev adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Sorunun içinde cevap var zaten hocam biran önce gidip gelmelisin.
teknohaberci adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Ben olsam aradan çıkarırdım. Hayatıma rahat devam ederdim. 4 yıllığa tamamlamak kolay bişi değil. Kaldı ki zaten yokmuş dedin. Olsa bile kolay mı sınavı kazanıp gitmenin garantisi yok. Aöf okusan o kolay ama ders çalışıp tıkır tıkır seneleri atlatabilir misin. Aöf de kolay değil ki.

Ben olsam giderim.
Yorumlarınız için teşekkürler,

mka688 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
bide düşünsene bu kadar zaman yaşadın gittin orada milletin egoları yüzünden öldün çok vahim olur bence ne kadar geç okadar iyi sonra rahat edersin yaşlı diye patates soydururlar
Akşama kadar patates soyayım kabulum

cculha adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Konuda askere gitmemiş değil gitmiş arkadaşların tavsiyelerine uymanı öneririm.
HaB adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Git gel zaman çok hızlı akıyor
Askerden geldikten sonra açık öğretime yazılırsın ve inşallah da atanırsın Özleyeceğiz
Özlersin tabi kimse sayfa satacaksın

bynet adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Geçen geldiğinde ucundan konuşmuktuk kardeşim. Eğer 12 ay askerliği kaldırabilirim diyorsan beklemeye hiç gerek yok. Ne kadar erken o kadar iyi. Bildiğim kadarda 12 ay askerliği kaldırırsın. Nadir kırılgan biri değilsindir diye umuyorum. Bak bu hafta sonu olacak etkinliğe gelirsen askerlik hakkında sana çok şık bilgiler vericem ona göre
Yorumlarınız için teşekkürler,
Yarın buluşmaya gelcem abi inşallah orada hep beraber bir değerlendirme yaparız
Elazığlı168 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bitir kurtul, işe güce daldıktan sonra belli bir mevki edindikten sonra gitmek daha zor oluyor, iş sektörü maalesef bizim keyfimizi beklemiyor, sen gittiğinde yerini hemen biri doldurur o yüzden bir an önce gidip yapıp gelmek lazım, 15 ay yapmak yerine artık 12 ay yapacaksınız iyi yönünden bakıp gitmek gerek.
monami adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Kendimden Örnek Vermek Gerekirse;
Geçen Yıl AÖF/Sosyoloji Lisans Kazandım, Kaydımı Yaptırdım.
Hemen Üniv. Dondurup, Eğitim Tecilini İptal Ettirip Askere Gittim.
İyi ki Gitmişim Askerlik Düştü İlk Benden Başladı, Şubat Ayında Geldim.
Bence Git, Gel Derim Ama Senin Durumlar Bundan Farklı 2 Yıl Dışardan Oku En Temizi.
eslao adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Kısa donem Anitkabir'de yaptım. Ne yap et okulu lisansa tamamla. Askerlik bittikten sonraki ruh halini anlatmak gerekirse, hani otobustesindir, 8 saat cisini tutarsin da en sonunda mola verilir ya, iste oyle birsey, is basvurusunda bile sadece askerlik onlarca kapi açtı. Diger turlu kimse almak istemiyor, hem gideceksin, hem de sana tazminat ödeyecek. Uzun donemi anlatmak bile istemiyorum, Allah onlara binlerce sabır versin, 1 gun bile yapılacak iş değil askerlik.

--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 12:22:20 -->-> Daha önceki mesaj 12:19:48 --

O yasa değisti, 4e tamamlarsan 2yillik olan diplomanla da kpss kendi alaninda atanabiliyorsun, bi araştır yinede. Yakinlarda bi memur sitesinde okumustum.

MB860 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
Yorumlarınız için teşekkürler, o diploma kpss tercih meselesini dediğiniz gibi tekrar bir araştırayım

--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 13:08:36 -->-> Daha önceki mesaj 13:06:05 --

Heleysa adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Aynı durum bendede var hocam , okulum bu sene bitiyor benim düşüncem diplamamı alıp 1 sene erteleyerek askere gitmek. Genel düşünce askere gidenler ve büyüklerimiz yap kurtul sonra önüne bak diye tavsiye ederler , gençlerde ise ne kadar geç o kadar iyi düşüncesi var. Burada düşünülecek şey sanırım askere gitmezsem bu seneyi nasıl geçiririm şeklinde olmalı , geziyim toziyim 1 sene rahatıma bakıyım diyosan bence 1 sene ertelemenın bir zararı olmaz. Ama yok işe girer çalışırım filan diyosan git bitir kurtul gel derim.
Boş durmam çalışırım ama biran önce bitsin kurtulayım diyorum, bu yıl kpss kazanamazsan 1 yıl askerlik gelince tekrar hazırlanırız aklımız başımıza gelir belki daha da öyle düşünüyorum baktım yine olmuyor özelde bir şekilde yolumu bulurum diyorum öyle yada böyle özele başvururkende askerliğim bitti derim en azından diye düşünüyorum