Kısa donem Anitkabir'de yaptım. Ne yap et okulu lisansa tamamla. Askerlik bittikten sonraki ruh halini anlatmak gerekirse, hani otobustesindir, 8 saat cisini tutarsin da en sonunda mola verilir ya, iste oyle birsey, is basvurusunda bile sadece askerlik onlarca kapi açtı. Diger turlu kimse almak istemiyor, hem gideceksin, hem de sana tazminat ödeyecek. Uzun donemi anlatmak bile istemiyorum, Allah onlara binlerce sabır versin, 1 gun bile yapılacak iş değil askerlik.

--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 12:22:20 -->-> Daha önceki mesaj 12:19:48 --

kralmchalen adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Merhaba,

Bu yıl yani Haziran ayında kısmetse 2 yıllık okulu bitirmiş olacağım. Sağlık meslek yüksek okulu Patoloji Lab. bölümü. Eylül ayında sınav var KPSS önlisans 2 yılda bir yapılıyor bilindiği üzere. Sınavda ki durumum ne olur tam bilmiyorum şuan ama sınavdan sonra direk askere gideyim diyorum zaman kaybetmeden normalde askere gitmeye pek gönlüm yok ama mecbur yapılacak kaçış yok bu işten.

4 yıla tamamla 6 ay yap diyen olacaktır 4 yıla tamamlayamam okuduğum bölümün 4 yıllığı yok. Açık öğretim için okusam bitirebilir miyim onuda bilmiyorum, bitirsem filan bu arada atanamazsam KPSS önlisans hakkımda yanmış olacak. Özel sektörde askerlik durumunu filan soruyorlar genelde.

Sizce kpss'den sonra biran önce kısmetse gidip gelmeli miyim?
O yasa değisti, 4e tamamlarsan 2yillik olan diplomanla da kpss kendi alaninda atanabiliyorsun, bi araştır yinede. Yakinlarda bi memur sitesinde okumustum.

MB860 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi