Shrin adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Uygulama geliştirmeye hiç beklemeden başla bence tavsiyemdir yaklaşık 2 aydır başlayan biri olarak geleceği çok parlak binlerce şirket uygulama yazılımcısı arıyor üstelik sağlam bir proje yaparsan %100 başarı elde edersin. Markette kaliteli olupta başarı sağlamayan 1 tane dahi uygulama yok

Nokia 5110'dan tapatalk ile gönderildi.
onunla ilgili temel bir kaç adım attım hocam geliştiricem o yönden kendimi onda sorun yok ama java ile yazılıyor biliyorsunuz biraz da java terimlerine yada daha doğrusu kodların yapısı hakkında biraz bilgi gerekli int nedir string nedir gibisinden bunun içinde bir sıralama yapmam gerekiyor php mi öğrenmem lazım önce yoksa nerden başlamam lazım kestiremiyorum

aGeneL adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
En basitinden en temelinden başla. Çoğundan azar azar değil, azar azar çok öğren.
karar veremediğim nokta şu hocam dediğim gibi mesala uygulama geliştirme java ile yazılıyor yada şöle söliyim uygulama geliştirmek için kodların türlerini bilmek gerekiyor veya kodlara iyi kötü göz aşikarlıgı olması gerekiyor şimdi bunu bilmeden uygulama geliştirme ilgili 100 tane video izlesen anlamazsın ama ben şimdi java dili hakkında videolar izliyorum anladıgım zaman o konuyu uygulama geliştirirken java ile ilgili kodlara önceden temel bılgım oldugu ıcın anlamam daha kolay olucak bunun ıcın açtım bu konuyu önce ısın neresınden baslamalıyım php den mı mesala php ögren kodları tanı sonra dıgerıne geç gıbı bı yol harıtası lazım bana