tasarimhizmet adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
LG 42LA660s Modelini Vatan bilgisayardan satın aldım.
Satın alırken kutudaki alt ve üst bantlara dikkat ettim. Herhangi bir açılma söz konusumu diye ancak açılmamıştı.

İkinci aşama olarak servsi bekliyorum bugün. Ürünün çerçevesini ve arka vidalarını kontrol edeceğim herhangi bir aşınma söz konusu ise iade edeceğim. Bazı mağzalar teşhir ürünü gönderiyor.

Son aşamada ise servisin, sistem menüsüne girmesini isteyerek , Tv'nin kaç saat kullanıldığına bakacağım. Herşey yolunda ise imza atıp garantiyi başlatacağım ve incelemelerimi size aktaracağım.
Umarım dediğiniz gibi olur fakat bende yaklaşık 2 hafta önce falan LG 60PH670S modelini aldım servis geldi kurmaya evde annem vardı bekleyin dedim yoldaydım beklemeden açmışlar kurmuşlar neyse bişey demedim ona,sonra dedim kullanım saatine bakalım bi dedim yok abi valla sıfır kutusunda açtım falan dedim abi olsun bakalım sonra dedi ben bilmiyorum al sen bak nasıl bakıyorsan,sonra dedim ölü piksel testi yapalım diyor abi ekranda bişey görüyormusun enterasan falan yok dedim tamam ozaman sıkıntı yok zaten 10 piksele kadar sorun yok dedi yok abi dedim 1 piksel bile olsa almam dedim,sora yapalım test dedim biz bilmiyoruz biliyosan al yap dedi yatay bantlama testi dedim onada aynı şey hiç memnun olmadım zorla aldım işte,sonra diyor akım korumalı piriz yok dedim olmak zorundamı evet garanti dışı olur falan dedi iyi alalım dedim bende var satıyım diyor fiyatını sordum fatura almazsan 80 lira olur diyo araştırdım 15-20 lira her türlü adamı kekliyorlar hiç memnun olmadım ben bu LG servislerinden yüzlerine karşıda söyledim ama adamlar umursamıyor.