Yurtdışı ithalat talep toplama, ucretli uyelik sistemli, ücretiz üyelerin firma ismi ve kontak bilgilerini göremeyeceği, güncel ilanların anasayda aşagı doğru kayabileceğii, , admin panelli, ürün eklemeli. Eklenen ürünlerin önce admin onayından geçmesi gereken 1 dış ticaret web sitesi yaptırmak istiyoruz.
Site örneklerini Pm gönderenlere iletebilirim.
İlgilenenlerin PM ile ulaşmaları (BURSA, ISTANBUL ve çevre iller tercihimizdir.)
ve referanslarını bildirmeleri rica olunur.
NOT : Uzun vadeli çalışmak isteyenler (site bakım, teknik destek vb) tercihimizdir. Emeğin hakkı fazlasıyla verilecektir.
Merhabalar. Konunuza naçizane katılmak istiyorum. Başkent üniversitesinde tam burslu olarak foreign trade okuyorum ve alanında ciddi derecede kaliteli bizzat uygulamalı hizmet sunan müsteşar, bürokrat ve beyaz saray dahil pek çok 52 üzerindeki ülkede hizmet vermiş bir eğitim insanının öğrencisiyim. Naçizane proje yazıyorum ve bu alanda elimden geldiğince dış ticaret uzmanlığı yolunda yürüyorum. Site bakımı ve benzeri konular dışında da katılabileceğim bir departmanınız bulunuyor mu? Editöryal yahut içerik ve benzeri de olabilir. Ülkelerin ihracat, ithalat mukavelelerinden tutun da, internet ortamında bulunamayacak pek çok bilgiye bizzat ulaşıp, geliştirme imkanına sahibim çoğu zaman. Hem kendim için, hem de bilgilerin büyümesi açısından bir departmanınız bulunuyor mu? Bir şekilde dönüş yapar iseniz sevinirim. Saygı ve sevgilerimi sunarım. İyi çalışmalar.
Edit: Evrim programına hakimim. Selamlar tekrardan.