Gelecekte İnsanoğlu nasıl olacak? Gelecekte bizi neler bekliyor

Bence gelecekte insanoğlu için en önemli iki etken sağlık ve teknoloji olacak. günümüzde nasıl sosyal medya hesaplarımızdan birtakım uygulamalara onay verip o uygulamaların hesaplarımız üstünde hakimiyet kurmasına izin veriyorsak gelecekte de vücudumuz üzerinde kimyasallara, biyolojik etkenlere teknolojik etkenlere izin vereceğiz. Yani biyolojik saatler olacak bu saatlerin altında vücudun ihtiyaç duyduğu vitamin ve mineraller bulunacak. antibiyotik almanız gerektiğinde yükleme merkezinden yükleteceksiniz. ilaç saatini beklemeyeceksiniz saatiniz otomatik olarak vücudunuza antibiyotiği 12 saatte bir verecek. kalp ritminiz ulusal sağlık izleme merkezi tarafından anbean takip edilecek.

GELECEKTE-DUNYA
GELECEKTE-DUNYA
İnsanlar ikiye ayrılacak makinaların ve teknolojinin dışında kalanlar ve onlarla bütünleşenler. Büyük bir kitle teknolojiyi reddedecek ve insanlığın onurunu ve özgürlüğünün teknolojinin ele geirdiğini söyleyecek. Afrika’ya doğru göç yaşanacak çünkü herşeyin eskisi ve doğalı orada bulunacak. Afrika’da mülk sahibi olmak ayrıcalık olarak görülmeye başlanacak. Balkonlarda duran arabalar fantezisine girmiyorum ancak trafiği insanlar değil arabalar ve sinyalizasyon sistemleri yönetecek. yeni bir din ortaya çıkacak çünkü var olanların geçirdiği değişimler bazıları için dinsel ihtiyaçları karşılamayacak ve bir çok sorunun cevapsız kalması bu sorulara cevap vereceğini vaat eden birileri tarafından doldurulacak. Obezite sorunu, kanser ortadan kalkacak, çok farklı ve ölümcül uyuşturucular ortaya çıkacak.

Tüm rahatlığa rağmen insanlar mutlu olamayacak. Çocuklar 5-6 yaşına kadar çok büyük bakım merkezlerinde büyütülecek bunu herkes normal karşılayacak. insanlar sadece evlatlarını sevmek ve hasret gidermek için bakım merkezlerinden çocuklarını alıp vakit geçirecekler. Devletler değil şirketlerin ayrıcalıkları olacak. yeni madenler keşfedilecek. Bu madenler o kadar etkili olacak ki insanlar petrol için zaman harcamak istemeyecek.

Dünyaya hiç bir şey olmayacak insanlar marsa falan gitmeyecek. yaşanacak çok büyük savaşları saymıyorum onların geleceği gün gibi aşikar ben ondan sonrası için hayal kuruyorum. Dünya defalarca yıkıldıktan sonra yeniden inşa edilecek. yapay organlar yapıalcak. Bu organlar aslının yerini tutmasa da işlevsel olarak çok gelişmiş olacak.

Ve TÜM BUNLARA RAĞMEN İNTİHAR EDENLERİN SAYISI 1000 KAT ARTACAK İNTİHAR NEDENİYLE ÖLÜM İLK SIRAYI ALACAK İNSANLAR MUTSUZ OLACAK. İNSANLIK BÜYÜK BİR KAOSA SÜRÜKLENECEK BİLİMİN TEKNOLOJİNİN GELİŞMİŞLİĞİN ASLINDA HİÇ BİR ŞEY OLDUĞUNU ANLAYACAK. İNSAN OLMANIN, ZORLUKLARLA MÜCADELE ETMENİN SEVMENİN FEDAKARLIĞIN KIYMETİ ANLAŞILACAK AMA İNSANLAR BUNU YAPAMAYACAK İNSANLAR HİÇLİĞE DOĞRU İLERLEYECEK. HERKES BİR HİÇ HALİNE GELECEK.
kaynak