cevaplar için teşekkür ederim sizler nasıl yazdınız üşenmediniz olumlu yada olumsuz.
bende cevap vereyim,
vds deki amacım kesinlikle saçma değil eski bir teknikservisim buna göre mantıkla yaklaştım
vds reseller ve vps nin üstünde göründüğü için hem satış hemde kullanmayı düşündüm. ve tabi ücret konusundada cazip buldum.
onun dışında reseller ve vps den üstte rütbe bazında örnek verirsem daha üst buyüzdende daha kaliteli olması gerektiğini daha iyi olması gerektiğini düşündüm.
ama işleyiş ve amaclara göre değişen bir durumları varsa tabiki yanlış
ancak anlamak zor olmadığı gibi ben bu konuda bilgisiz ve tecrübesizim. ama öğrenicem.!
şuanki hedefimde yine vps de kalmak olmayacak. sunucu almayı hedeflliyırum ve yine tabi internetbilisimi tercih edicem.
ben firmama suç bulmuyorum sadece mantıksız geliyor neden böyle diyorum ve buradan cevaplar daha net cevaplar almaya çalışıyorum ki başlıkta o yöndedir.
ısrarla vds neden? firmaya güvenmiyormuyum.
her insan önce kendi çıkarını düşünür, hadi müşterisini düşündü diyelim ama buda biryere kadardır. birazda bunu düşünerek illada bunu kurun ben yaşayayım sorunu ne neden nasıl oluyor bende göreyim dedim ben istedim. önerilerini zaten hiç yalanlamadım.
ki zaten amacım firmayı karalamak yada suçlamak değil boyle olsa en başında x firma diye başlamazdım.