ARGE34 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
isim tescille yıllardır çalışıyorum. ama domainden dolayı bir ara isimtescilden host aldım. güzeldi

sonra reseller aldım afedersiniz zıçtılar, ofislerine gidip para talep etmek zorunda kaldım.

şimdi onur bey den 2-3 yıldır reseller hizmeti sorunsuz alıyorum. ama vds ye geçmek istedim sorun çıktı

ama şu kafama takılıyor. 3-4 tane site aktif ve en fazla 100-200 tekilli siteler

ve bunlar vds kaldıramıyorsa neden satıyorsunuz? tek sitelik sistemlerse bu kalitenizi düşürür

kişiler geliyor vdsyi gorup istiyor siz onları almayın biz onları süs olarak koyduk size vps verelim diyosunuz RESMEN.

ama ben heves ettim vds istiyorum reseller ve vps nin üstü. ben vps satmak istiyorum

neden bunu alamıyorum hadi aldım neden sorun yaşıyorum.

sunucu mu almam gerekiyor ozaman neden vds var.

birtane sitemle alakalı sorun dediler siteyi suspend ettim ama hale ram gidip bitiyor.

şimdide siteyi komple silme talebi gonderdim.

VDSde sorunsuz 100-150k kaldırabilmek istiyorum.

Sizin alacağınız bir hizmetin yerine farklı hizmet önermeleri sizin iyiliğiniz içindir, kullanım amacınıza daha uygun olduğu düşünüldüğü için tavsiyede bulunulur. Farklı kullanım amaçları için de farklı hizmetler tavsiye edilebilir. Taktir edersiniz ki hosting şirketi yetkilileri tecrübe olarak bu konuda daha üst seviyede olacağından sizi en doğru şekilde yönlendirir. Farklı bir kullanım amacı olan müşteriye de vds önerilir vb.. yani bu konuya çok takılmanız biraz anlamsız olmuş, sonuçta bir öneri yapılıyorsa siz düşünüldüğünüz için yapılmış.