Çok dişlerini sıkacaksın, çok üzülüp kenara çekileceksin, gece yatakta yatarken tavana saatlerce bakıp sabaha karşı uyuyakalacaksın.
Her dediğine bahane, her dediğine sağlam sebepler sunacak kendince... Üzmemek için peki diyeceksin...
Bu baştan böyle başladığı için böyle de gidecek. Emin ol gidecek. Çok emek verdim, çok fedakarlıklar ettim diyorsun... Böyle diyenin kıymeti bilinmez, karşındaki kişiyi şımartmışsın bir kere... Ne dersem yapar düşüncesi içine yerleşmiş bir kere...
Bunları bedavadan değil, direkt tecrübe ile yazıyorum. Yazdıkların ile aynı durumları yaşadım, yaşıyorum.
Geleceğin ne getireceği bilinmez ama sağlam bir teste tabi tut kardeşim. Koca nereye eşi oraya de mesela. Ben Bitlis diyorsam oraya geliceksin gibi kestirip atmayı dene bak bakalım ne yapacak? Direkt kestirip atıyorsa ve gidiyorsa bırak gitsin, baştan giden hep gitmiştir zaten. Sevmek bu değil. Bu tamamen zarar görmek... Sigara içer gibi yavaş yavaş ölmek... Eğer gider ama kısa sürede geri dönerse ipler senin eline geçer, o zaman baştan güzel olur işte. Eğer sen eski halini sürdürmezsen...
Ha gitti ve gelmedi. Bırak gitsin. Her sevdiğimiz eşimiz olacak diye bir kaide yok. Hayat arkadaşı edinmek kolay değildir.
Sana ufak bir tavsiye sadece... Gözün şimdi kör ve ikilemlerdesin. Mantıklı olduğunu söyleceksin, herşeyin farkında olduğunu söyleyeceksin... Değilsin! Yap bunu... Yap bunu! Lütfen.
Haklısın. Deniyeceğim. Dediklerin zoruma gitti sanirim sen haklisin
Nisanlinizin geliri yok mu ? Ise gidiyor demissinizde
LG-D802 cihazımdan gönderildi
Hocam abisinin tekstil atölyesinde calisiyor. Aylik 800 900 gibi geliri var ama ben calismasini istemiyorum. Bu konuda biraz eski kafaliyim. Tahsili olsaydi fikrim değişebilirdi.