abi. herşey için çok sağol. ben işin sonunda ölüm olacağını bile bilsem yine de nişanlımdan ayrılamam. yaptığı şeyler, sarf ettiği sözler bence canı gönülden isteyerek yaptığı söylediği şeyler değil. belki beni kırıyor, üstümde üstünlük kurmaya çalışıyor ama çevresindekilerinin yönlendirmesiyle bunu yaptığının farkındayım. ablası ve annesi bu konuda çok kötü davranıyorlar ve olabildiğince nişanlımı kötü yönlendiriyorlar.
haklısın yazdığın herşeyde. ama yine de nişanlımdan vazgeçmek istemiyorum. Allah korusun bir aldatma olayı olmadığı sürece...
o değil de engin bilginle ne olur bana şunun yolunu göster : benim kızı Bitlise getirmek için nasıl ikna edebilirim ?
--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 18:08:25 -->-> Daha önceki mesaj 18:05:05 --
Bu arada arkadaşlar. engel durumum %46. tabi dıştan bakarak anlıyamazsınız engelimi ama sonuçta kendim ve çevremdekiler biliyoruz. görme ve yüksek tansiyon hastasıyım.
alabileceğim indirimler ve sahip olduğum avantajlarında farkındayım çok sağolun.
---
Konuyu açtığım günden bu yana düşünüyorum ve kendime bir yol haritası çizdim
1. yol
Yalova, Bursa bu iki şehir beni kendine çok çekiyor arkadaşlar. bunları üst sıraya yazıp Bitlisi 3. sıraya yazmayı düşünüyorum.
2. yol
bunu daha çok istiyorum ki nişanlımı Bitlise getirmek istiyorum. çünkü biliyorum ben o maaşla burda kral gibi yaşarım.
Hadi arkadaşlar bana yol gösterin nişanlımı nasıl ikna edebilirim Bitlis için ?
Hocam belki de sorun Bitlistir? Yani küçük bir şehirde yaşamak istememesidir? Ben kendimden bilirim küçük şehirler genelde sıkıcı ve bunaltıcıdır. Bitlisi hiç bilmiyorum ama örneğin küçük şehirlerde dışarı çıksan gezecek yer pek yoktur. İstanbul pahalıysa eğer, hiç değilse Bursa, Ankara, İzmir gibi illeri deneyin. Nişanlın belki bunları kabul edebilir.