wpdoc adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Istanbulda yasayan biri icin bitlis hakikaten zor yani oyle boyle degil. Bunalima sokar insani.
Bitlis sevdanizi bir kenara koyup nisanliniza da bak ben bitlisi kenara koydum senin icin sen de bir fedakarlik yap diyerek orta yolda bulusun. Bursa yalova duzce bolu gibi illerde olmadi izmite yerlesme plani yapin.

LG-D802 cihazımdan gönderildi
evet bunu da konuştuk nişanlımla. maddiyat kısmında maalesef ikna edemiyorum. resmen sen korkaksın ve birilerine bağımlı olarak yaşamak istiyorsun diyor. işte bu yüzden lafımı geçiremiyorum.
hayırlısı İnşAllah. dediğiniz illeri sürekli gözden geçiriyorum. en uygun Yalova ve Bursa geldi bana.

Acikparfumler adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
2400 Tl maaş ile 1500 liralık taksit giderin olucak ve sen 900 tl ile geçineceksin : )) İstanbul harici her yeri seç. İstanbulda paran varsa yaşarsın. İstanbula koy cebine parayı gezmeye tatile eğlenmeye git ama yaşamaya gitme. Kültürünü bile bozar
kültür konusunda haklısın. Bitlisten istanbula giden akrabalarımda akrabalık bağının tamamıylen bittiğini, aile içinde ki ilişkilerinin sadece maddiyat üzerine kurulu olduğunu, sosyal hayatın tamamı ile bitmiş olduğunu her seferinde istanbula gittiğimde görüyorum.