Merhaba arkadaşlar;
Bilginize ve tecrübenize sığınarak sizden birkaç yardım isteyeceğim uzun zamandır web programlama işleri ile uğraşmaktayım ancak hayat yorgunluğu erken yaşta üzerime çöktüğü için girişim adına hiç bişey kalmadı bende. Forumda gördüğüm kadarıyla bir web sitesi açmak içini doldurmak güncel tutmak adsense bağlayıp para kazanmak mümkün. Programlama düzeyime güveniyorum ancak gerek yorgunluktan gerek yoğunluktan hiç vakit ayırıp kendime birşeyler yapamadım. Bunca sene boşu boşuna çalışmış oldum forumda bir çok yazıyı okuyunca yapabileceklerimi gözden geçirdim ve geçte olsa bende uğraşmak istedim. Tabiki teknik konulara hakimim seo olsun programlama olsun yeterince bilgim var profesyonel oldugumu idda etmiyorum ama yeteri kadar bilgim var. Bugün site açıp yarın seo yapıp öbürgün reklamdan para kazanmayı hedeflemiyorum daha uzun zamanlı ve sabit kazançlar hedefim. Daha fazla uzatmadan sizlerden yardımcı olmanızı isteyeceğim konulara geleyim.
Öncelikle ne tür bir site açarsam gerçek tekil ziyaretçi yakalarım ?
İlegal paylaşım sitelerine alınan reklamlara google tarafından bir engelleme geliyormu ?
BU reklam işleri nasıl işler sadece adsanse kurup beklemek mi gerekiyor ? Url kısaltma siteleri ve diğer reklam sektörlerine nasıl kayıt yapabilcegim ödemelerin ne şekilde yapılacağı konusunda bir yazı , makale gönderebilirseniz gerçekten çok sevinirim. Reklam konularında hiç bilgim yok.
Müşterilerim ile beşiri ilişkilerim iyi oldugundan dolayı 130 adet müşterimin sitesinin altına link eklemek sorun teşkil etmeyecektir bu lehime olan durumu nasıl değerlendirebilirim ?
Daha önce youtube üzerinden adsanse hesabı bağlamaya çalıştım sayfamda ödeme görünmesine rağmen aylarca hesabımda bir hareket olmadı bu ödemeler için ne yapmak gerekiyor ? Türkiyeye ödeme yapılmıyor gibi karışık çok yazı okudum o yüzden saf temiz bilgiye ihtiyacım var.