uzman seocu konuşmuş özgün içerikmi giriyormuşuz sanki sitemizi bizimle kuruyor arkadaş.

Hocam o senin tüm aylık artış die gösterdiğin grafik bende düşen grafiğin günlük sayısı kadar her gün 1 özgün içerikle site büyütcekmişiz

Benim siteme günde 10 içerik giriliyor öyle kafadan uydurma içeriklerde değil tamamen kullanıcı odaklı kişiye doğal olarak çözümler sunan bilgiler. + hergün 2-3 kaynakta referans gösterilen alanında kaliteli bir site hoş kaybım %15 öyle %60 felan değil sıralamalarımda şükür yerin de neden başka bir şey olabilir genelmi değilmi diye bakıyoruz.

Ama sen çıkmışsın hitin biraz artmış diye daha doğrusu hiç hiti olmayan siteye biraz hit gelmiş diye sevinç naraları atmıyorsun da burada milleti tersliyorsun, millete hava basıyorsun. Bakalım sen burada bu konuda hiti düşenlerin aylık kazancının 10'da birini kazanıyormusun?

Google hakkını verirmiş demek istediğin ben özgün çalışıyorum her şeyim 4 4lük bu yüzden google bana hakkımı verdi siz spamcısınız siz hilecisiniz demeye kadar getirmişsin olayı. Google senin babanın oğlu değil google reklam gelirleri için sürekli ayarlamalar yapıyor ve birçok spam site yüzünden hakkı olan kişileri eziyor bunu anlayamayacak kadarda egoistsiniz.

Neyse hocam siz devam edin bi gün büyürsünüz umarım büyüdüğüzde açık denizin göldeki sular kadar duru olmadığını anlarsınız nasılsa.

Bu arada hepimiz spamcıyız hitlerimiz o yüzden düşüyor sen rahat ol

MusLumcu adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bu dalgalanmalar bi tek bana yaradı sanırım, sürekli aynı konuları açıp duruyorsunuz.

Tüm sitelerimde aynı zaman grafiğinde, aşırı derece artış var. hit toplamım 20 katına çıktı diyebilirim.

Backlink, Seo çalışmalarını bir yana bırakın artık. Özgün ve Kaliteli içerik yazdınızda google sizi yerin dibine mi soktu?

1-2 site açıyorsunuz, aradan bir ay geçiyor hitlerim artmıyor diyorsunuz.

Siteniz hangi kategoride olursa olsun, hakkını vererek 2 ay boyunca günde 1 adet adam akıllı yazı yazın ve biraz bekleyin.

Başarı çiçekli yolda geçmez arkadaşlar