istanbulluwm adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hangi açıdan rezil bir sistem hocam daha önce woocommerce ile ilgili konu açmıştım bir sıkıntı olmadığını söylemişlerdi şimdi sen böyle söyleyince kafam karıştı. Eksilerini yazarmısın woocommercenin?
shortcode mantığında çalışan bir sistem. woo WP içine entegre olan bir yazılım olduğundan böyle olmak zorunda. Örnek vermek gerekirse wp nin kategorileri farklı woo un kategorileri farklı oluşturuyorsun. Bedava olduğuna bakma yardım alacak adam bulamazsın. Bulsanda bir dünya para isterler. Ben sadece tema entegresi için istenilen para 250 TL ... Temaya ödediğim para 120 TL ... Yani woo kendini dev aynasında görüyor fakat beş para etmez bence Bunun yanı sıra wp her ücretsiz plugini bu entegre üstünde çalışmayabiliyor. Pluginlerdede sıkıntı yaşıyorsun. Ben parasına bakmıyorum fakat sıkıntı ve uğraş beni gerçekten zorladı. Programlama bildiğim halde hiçbirşey elimden gelmedi açıkcası. Çaresiz kaldım ve bıraktım ... Mesala codecanyondan bir tema satın aldım. Kendimi yetenekli sanırdım ama temayı entegre edemedim. Forumda konu açtım pm atanlar bile entegre edemedi En sonunda entegreyi yapmayı başardım fakat çok zamanım gitti. Dahada bişi söylemeye gerek yok. Son karar tabiki senin kardeşim. Çalışmalarında kolaylıklar dilerim.