Cavro adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
tabi efem ben ateistim zaten , bi siz biliyonuz islamı. Ben nereden bilicem dimi

--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 23:18:43 -->-> Daha önceki mesaj 23:15:27 --

bunları ben bi yerimden uydurmuyorum. Yakınen tanıdığım din görevlilerine bizzat sormuşluğum var bu konuyu.
Onların söylediği " iradesi olmayan varlıkların dini inançlarının olamayacağı , bu yüzden , iradesi olmayan varlıklar , insanlardan farklı şekilde huzura çekilecek. "

--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 23:21:33 -->-> Daha önceki mesaj 23:18:43 --

ben sizin ne yazacağınıza karışamam elbet ama insanları da yanlış yönlendirmeyin.
Kesin bilmediğiniz konu hakkında öylemiş gibi yazmanız hoş değil.
Dini inanç başka yaratıcıya inanmak başka sen bu ikisini birbirine karıştırmışsın onu soruyorum sana yaratıcıyı bilir mi bilmez mi diye.

Bir canlı seni beni bilecek ama yaratanı bilmeyecek! İnanç zaten akıl işi olsaydı her akıl sahibi yaratana inanırdı. Allah var diyen her insanda O'nu biliyor diyemeyiz aynı şekilde.

Bilmek inanmak yada akıl erdirmek değildir, hissetmektir. Hissettiğin için bilirsin. Duvarlar bile Allah'ı zikredecek ama canlılar bilmeyecek. Burada inançlı yada inançsızlıktan bahsetmiyorum, Allah'a yakın olma durumu mevcut daha çok.

Bu Köpeğin derdi ne o halde?
http://tr.wikipedia.org/wiki/Ashab-%C4%B1_Kehf