tabi efem ben ateistim zaten , bi siz biliyonuz islamı. Ben nereden bilicem dimi
--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 23:18:43 -->-> Daha önceki mesaj 23:15:27 --
bunları ben bi yerimden uydurmuyorum. Yakınen tanıdığım din görevlilerine bizzat sormuşluğum var bu konuyu.
Onların söylediği " iradesi olmayan varlıkların dini inançlarının olamayacağı , bu yüzden , iradesi olmayan varlıklar , insanlardan farklı şekilde huzura çekilecek. "
--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 23:21:33 -->-> Daha önceki mesaj 23:18:43 --
ben sizin ne yazacağınıza karışamam elbet ama insanları da yanlış yönlendirmeyin.
Kesin bilmediğiniz konu hakkında öylemiş gibi yazmanız hoş değil.
Hocam benim bildiğim kaynaklar bu yönde yani kulaktan dolma bilgilere çok takılmayan biriyim.Eğer siz bunun tersini düşünüyorsanız tamam da ben sizi aşağıladım mı onu bir söyleyin.
Üslübunuz sert, ilk mesajım ortamı yumuşatmak içindi arkadaşın anlatımı biraz ağır oldu ve farklıydı ben bir nebze olsada bildiğim kadarıyla yazmaya çalıştım,bundan sonra kesinlikle size alıntı yapıp rahatsız etmiyeceğim emin olabilirsiniz.
Zorla fikrinizi değiştirmek gibi bir amacımda yok

,anladım ki rahatsız oldunuz.Hayırlı geceler dilerim.