Hocam olup dirildiniz mi? Gidip ne var ne yok gormus gibi konusmayalim lutfen. Adi ustunde bu inanç...
GT-I9100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
tabi efem ben ateistim zaten , bi siz biliyonuz islamı. Ben nereden bilicem dimi
--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 23:18:43 -->-> Daha önceki mesaj 23:15:27 --
Dini inancı geçelim hayvanlar bir inanca sahip olamazlar mı? Yani Allah dan bi haberler midir sizce.
bunları ben bi yerimden uydurmuyorum. Yakınen tanıdığım din görevlilerine bizzat sormuşluğum var bu konuyu.
Onların söylediği " iradesi olmayan varlıkların dini inançlarının olamayacağı , bu yüzden , iradesi olmayan varlıklar , insanlardan farklı şekilde huzura çekilecek. "
--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 23:21:33 -->-> Daha önceki mesaj 23:18:43 --
Köpek insana tapar dedim mi ?Lütfen benim kullandığım kelimelere dikkat ediniz.
İnternetteki o kaynağın nereye bağladığına(referans olarak neresinin alındığına lütfen dikkat ediniz.)
Her konuda din kültürü öğretmenliği yapıyorumda sana giren çıkan ne ? Sen burada diyorsanki kardeşim fikirlerini kendine sakla bana karışma ozaman seni rahatsız etmem,hatta bundan sonrada sana dini yönden kesinlikle tek bir kelam etmiyeceğim.Ama diğer konularda ne yaptığıma karışmak haddine değil.
Hayırlı geceler.
ben sizin ne yazacağınıza karışamam elbet ama insanları da yanlış yönlendirmeyin.
Kesin bilmediğiniz konu hakkında öylemiş gibi yazmanız hoş değil.