ben olsam hiç evlenmezdim neden mi ? nişanlın seni gerçekten seviyor olsa yer yurt fark etmez gerekirse bodrum katında bile yaşar bence sen bir gözden geçir ilişkini
doğma büyüme istanbula olan kızda gidip bitliste yaşamaz mantıklı düşün
--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 18:53:40 -->-> Daha önceki mesaj 18:33:24 --
1. Herkes kıza yüklenmiş ama, eğer sen flört döneminde onu karşına alıp, 'bak ben evlenince İstanbul'da geçindiremem, memlekete götüreceğim' diye konuşmayıp işi 'nasılsa oldu bittiye getiririm zaten bir aşamadan sonra bana gebe kalır mecbur olur' gibi bir şark kurnazlığı yaptıysan, kız yerden göğe haklı.
Çünkü İstanbulda yaşamaya alışmış bir insan için Bitlis mitlis hikayedir. (Alınmayın her kentimiz güzeldir, gerçekleri yazıyorum.)
2. Kızı ve kendinizi bir an önce araya mesafe koyarak abilerden uzak tutun. Zararlı alışkanlıkları varsa kesinlikle mutluluğunuzu bozarlar. Kız arada kalmasın. Asgari iletişimde kalmaya çalışın.
3. Kira konusunda 2 yolunuz var. Ya küçük bir evde iyi bir semtte yaşarsınız, ya büyük bir evde ama uzak veya kötü bir semtte yaşarsınız.
4. Kızın eğitim ve geçmiş çalışma hayatı var mı yazmamışsınız, eğer varsa evliliğiniz boyunca bu çalışmayı sürdürmesi gerektiğini karşınıza alıp anlatın. Bunun hayat standardınız için gerekli olduğunu anlaması gerekiyor. Yoksa Allah yardımcınız olsun. 2.400 TL ile kira ödeyerek biraz zor geçinirsiniz. (Bir ailenin oturacağı düzgün bir ev kirası min. 1000 TL)
Allah hakkınızda hayırlısını versin.
yapma be abi min 1000 TL güzel ev naptın ben ataşehirde oturuyorum günün her saati dışarı çıkabilirsin 650 TL kira veriyorum 3+1 100m2 abartmayın istanbulu bu kadar