Nasıl Öğrendiniz Hocam Php Olayını Zormu Kolaymı
Zor diye bişey yok hocam bu işi yapmak için ilk önce gerçekten bu işi seveceğinize / sevdiğinize emin olmanız gerekiyor bu iş ruhen çalışma gücü gerektiriyor belli bir zamandan sonra aynı şeyleri yapmak zor gelebilir sıkabilir o yüzden doğru karar vermek lazım.
Bu işi adam akıllı yapmak istiyorsanız ben tam anlamıyla webmaster ım programcıyım demek istiyorsanız bu işi temelinden öğrenmeniz gerekiyor nedir temeli ? Client side dileri. html css js v.s. bu dilleri öğrenirseniz ki bunun size 2 türlü artısı var 1 dilleri öğrenmiş oluyorsunuz 2 php ye hazırlık yapıyorsunuz.
Müşteriniz size şunu istiyorum dediğinde karşınızda lafı tamamladan sizin kafanızdan veri tabanı kodlama mantığı v.s. çıkartmanız gerekiyor.
Benim tavsiyelerim bu yönde dinleyende var dinlemeyende, dinlemeyenler genelde 2 satır kod öğrenip ufacık bir şeyi saatlerce araştırarak copy paste yaparak ben programcıyım diyen kişiler, dinleyenler ise bu siteyi istiyorum dediğinizde sorunsuz şekilde size anahtar teslim, teslim edenler.