Merhaba arkadaşlar 10.05.2014 tarihinde internet üzerinden ttnet`hattımı iptal için 10 günlük başvuruda bulundum.

Aynı gün yani 10.05.2014 evime turkcell super online bağlattım aktif olarak onu kullanmaya başladım.

Ttnet e yaptığım 10 günlük başvuru sürem içerisinde ıslak imzamı merkeze ulaştırmam gerekiyormuş bende en kısa sürede yakınımdaki ttnet bayisine gittim internetten başvuruda bulunduysanız bizim yetkimiz yok dediler geri çevirdiler neyse dedim bari fax çekeyim neler gerektiğini öğrendim ilk fax`ı çektim dediler eksiklik var düzelttim 2. faxı çektim bunuda duman etmişler anlıyacağınız halletmediler. Müşteri temsilcisine bağlandım anlattım durumu bana herşeyi gayet normal yapmışsınız ama kabul edilmeme durumuna karşı bayiden iptal formu doldurun dedi bende bayinin yetkisi olmadığı gerekçesiyle ayak sürüdüğünü anlattım telefondaki çağrı merkezi çalışanıda öyle bir durum yok siz gidin iptal ettirin etmezlerse bizi arayın dedi

Neyse ben bunları öğrenince bir güzel adam akıllı sinirlendim,bayiye sinirli sinirli girdim hemen yanaştım masaya dedim iptal formu ver adam panikledi noldu dedi, dedim interneti iptal ettircem neyse o siniri görünce çıkardılar formu doldurdum işlem bitti bugünde ttnetten bir kadın(çok kibar konuşuyorum siz onu k*rı diye kabul edin) aradı iptal için işte burada ipler kopuyor ;

-Beyfendi internetinizi iptal etmek istiyormuşsunuz onun için aradım.
Ben: Buyrun
-Kapatma nedenininizi öğrenebilirmiyim?
Ben: Bir internet sitesine girmeye çalıştığımda siteye değilde ttnet reklamlarının bulunduğu ttnet sayfasına yönlendiriyor sizin reklamlarınızı görmek istemiyorum, ayrıca fiber internet binamıza geldiği için geçiş yaptım.
-Beyfendi fatura çok geliyorsa vergiler dahil 48 tl ye düşürelim faturanızı(68 tl ödüyorum normalde benim sinirler iyice fırladı tabi)
Ben:istemiyorum.
-İnternet hattınızı transfer edebileceğiniz başka 48 tl olarak kullanabilecek tanıdığınız var mı?
Ben: hayır yok olanlarıda superonline a geçirdim
-Beyfendi tüm firmalar ttnet altyapısını kullanıyorlar biliyorsunuz değil mi ?
Ben: Benim kullandığım firma sizin alt yapınızı kullanmıyor
-Beyfendi tüm firmalar ttnet alt yapısını kullanır, adsl kullanıyorsunuz değil mi?
Ben: Fiber hat bağlattım hanım efendi.
-Tüm fiber hatlar bizim alt yapımızdan sağlanır beyfendi.
Ben: Peki sokağı neden turkcell personeli kazıyor ozaman dedim
-Beyfendi oranın dağıtımı onlardadır(vs.vs. gevelemeye başladı )
-Neyse artık bir önemi yok.vs.vs. onaylıyormusunuz
Ben: Onaylıyorum.
-15.05.2014 tarihinden itibaren hattınız iptal edimiştir,ceza bedeli bir sonraki fatura ile birlikte adresinize gönderilecektir.İyi günler.
Ben: sizede.

Şimdi gelelim ttnetin bu aşşşşşaağılık politikasına;

Önce internetimi iptal etmemek için ayak sürüyen şube mi dersiniz yoksa faksları duman eden merkez mi dersiniz, yada arayıp 68 tl olan faturayı 48 tl indirip bunca zaman 68 tl yi boşuna ödeten merkezine mi dersiniz ?

Sadece oha diyorum, kurtulmak isteyen arkadaşlara Allah kolaylık versin. Yemin ederim bu kadar alçak politikaya sahip şirket görmedim.

Bu başıma gelenleri yazayımda,iptal ettirecek arkadaşlar önceden tecrübe etsinler dedim .