delikanli53 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
sezgin tek bir soru soracağım;

- Bu nükleeri israil yapıyor orada patladığında biz nasıl kurtulacağız yada yunanistan ? yada İran ?

Greenbilmem ne sürekli Rusya'da, kutuplarda ve Türkiye'de... Neden hiç israile gitmiyor, amerikaya gitmiyor, fransaya gitmiyor, ingiltereye gitmiyor hiç düşündün mü. Bol keseden başkalarının söylemleriyle hareket etmeyi bırak artık.
Allah size akıl fikir versin. Onların yapıyor olması felaket durumunda zarar görmeyeceğimiz anlamına mı gelir?

Şuan askerlik dolayısı ile rize'de memleketimdeyim. İstanbulda çalışmaktaydım geldim. Mayısın 15'i. Ve 12 günün ardından ilk kez bu gun güneş yüzü gördük. Ben çamlıhemşinde dağın başında merzede babaannemin peşinde büyüdüm. Çocukluğum kiraz ağacında armut ağacında geçti. Gel gör ki oralarda son meyve yememdi. Avrupa gübresi dendi radyasyon dendi kimyasal dendi dünyanın dengesi bozuldu. Git gide yaşanmaz hal alıyor. En basit örneğidir çin. Göz gözü görmüyor ülkede.

Masraflı olsada yenilenebilir enerji kaynağı var bu dünyada milyonlar yıl boyunca hiç sönmezden tepende doğup batan! Sürekli serin serin esen. Bir çok ülke enerjinin %54 ünü bilmem kaçını bunlardan üretebiliyorsa bizde üretebiliriz. İş para değil. İş kolaya kaçmak iş geleceği düşünmemek. Biraz vicdanlı olun allah aşkına. Gün gelecek çocuklarınızın çocukları veya torunları bu memlekette nefes alacak! Biraz düşünün.