victories adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
1 - Sitesinden aldım, tavsiyem araya başka aracılar eklemeden direk firmadan almanız, http://www.jetbrains.com/phpstorm/buy/

2 - Lisansınız ömür boyudur ancak güncellemelerden 1 yıl yararlanırsınız, sonrasında lisans çeşidinize göre ücret ödeyerek yıllık yararlanabilirsiniz. (yaklaşık satın aldığınız tutarın yarısı)

3 - Ticari - Kişisel - Akademik - Sınıf - Açık kaynak proje olmak üzere 5 çeşit lisans var,

Ticari = Yazılım şirketiniz varsa bunu almanız gerekir,
Kişisel = Adı üzerinde zaten
Akademik = Üniversite öğrencisi veya öğretim görevlisiyseniz (.edu uzantılı mailiniz varsa)
Sınıf = Dersane - kurs sahibiyseniz alabildiğiniz lisans, öncelikle bazı belgeler iletmeniz gerekir.
Açık kaynak proje = Açık kaynak yayınladığınız php ile yazılmış bir projeniz varsa (örneğin githubda yayınlayabilirsiniz) bu lisansı alabilirsiniz, ancak .ok detaylı kontroller yapıyorlar ve baya uzun bir süreç alıyor.

Şimdi siz kullanım amacınızı yazarsanız ona göre size uygun lisansı beraber belirleyebiliriz.
Öncelikle değerli bilgilerinizden ötürü teşekkür ederim. Ben kişisel kullanım için istiyorum.