Cavro adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
valla sinirle veya kötü niyetle yazmıyorum , bende alıştım artık Her mesajın bana ofsayt geliyor.

Ama benden küçük bir tavsiye ; ankaradan doğuya gitme , hele hele büyük şehirlerde yaşayıp da doğuda bir ile veya küçük bir şehire gittiğin zaman , hafta sonları zaman geçmez. Hafta için mesai bittikten sonra ulan şöyle bi akşam yemeğine gideyim dersin , bir tane restoran bulamazsın doğru düzgün.

Varsa imkanin istanbuldan ayrılma , gideceksende izmir , ankara , antalya vs. sosyokültürel hayatı hareketli olan yerlere git.

(bunlar acı bir tecrübenin sonuçları )
ofsayta her seferinde kırmızı kart gösteriyorsun. neyse

ben bitliste doğdum büyüdüm. çiçekle böcekle büyüdüm. çimenle davarla koyunla büyüdüm. avm nedir bilmem. starbucks nedir hiç gitmedim. dışarda yediğim yemekler genelde ızgara olur ki o da mecburiyetten. ben evcil bir insanımdır. hem Bitlisi hiç görmedin farkındayım. O gölün manzarasında bir restaurantta yemek yemek bin tane istanbul yemeğine eş değer.

bıraksan hayallerimi döksem buraya ne güzel olur.

--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 22:58:34 -->-> Daha önceki mesaj 22:55:55 --

MyKaBuS adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Allah Kolaylık Versin Hocam...

Bankadan Kredi Çekip Ev Alınması Taraftarı Değilim Çünkü Faiz İslamiyette Günahtır.

Düğün için Birikim Yap. Bak Ben Sana Bir Tavsiyede Bulunacağım.

Konuyu İncele ve Sende Hemen Yap.

...
aklınla bin yaşa. şuan yapamasam bile yazın yapmayı deniyeceğim. inşAllah güzel sonuçlar ortaya çıkacaktır.