Bir sorum var arkadaşlar

bir sitenin url linkini ve tüm alt linklerini çekiyorum veritabanına kayıt ediyorum

şöyle linkler...

www.sitemiz.com/index.php
www.sitemiz.com/forums.php
www.sitemiz.com/index.php?a=sayfa
www.sitemiz.com/index.php?a=sayfa&id=514
www.sitemiz.com/kategori/siirler/
ve ben sayfaya sadece domain adını basmak istiyorum, yani kayıta geçen diğer alt sayfalar 10 tane bile olsa sadece www.sitemiz.com ana domaini ekrana basmak istiyorum !

Şöyle düşünün bunu bu gelen url ler referer olsun ve bu refererleri ben ekranımda sadece domain adı olarak görmek istiyorum ,

her gelen referer haliyle farklı id ile kayıt oluyor veritabanına .

Şimdi diyeceksiniz diğer gelen refererleri nasıl görüntüleyeceksin ? Onu ben başka sayfada çoklu şekilde görüntülesemde olur, ancak bir sayfamda tek domain şeklinde göstermek istiyorum.

order by group felan denedim ancak o sadece grupladı sayıyı teke indirmedi count denedim oda olmadı. php yazılım üstadlarının fikrini beklemekteyim..

--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 17:36:19 -->-> Daha önceki mesaj 17:25:11 --

edit: mysql_query("select DISTINCT adres from referer order by id DESC limit 50" );

şöyle yaptım olmadı denemeye devam..

--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 17:37:59 -->-> Daha önceki mesaj 17:36:19 --

edit: belki anlamanıza yardımcı olur, aynı kaydı bikere ekrana yansıtmak istiyorum , domain aynıysa ve alt linkler farklı bile olsa sadece domaini baz alıp kaydı bikere yansıtmak istiyorum