Fırsatım imkanım olsa bugün bırakıp gideirm İstanbul denen şehri. Gaziosmanpaşada oturuyorum günümün en yorucu kısmı trafikte geçiyor. Üst üste bol ter kokulu minibüs yolculukları cabası. Orta yolu bulmaya çalışın sadece bitlis - istanbul yokki Batı bölgelerde daha ucuza istanbuldan daha rahat yaşayabilirsin. Örnek veriyorum Tekirdağ. Alışman en fazla 1 hafta sürecektir veya izmit gibi seçenekler var güzel ülkemde yaşanıcak çok yer var en son yeride İstanbul. 24 yaşındayım Ailem 2 emekli maaşı ile her türlü destekliceğini söylediği halde evlenmekten korkuyorum. İstanbulda yaşamak istiyosan bazı şeylerden fedakarlık ediceksin örneğin eşinin çalışması okadarda kötü bişey değil. Düzgün bi iş yeri bulup onuda çalıştırırsan istanbulda zaman içinde ev sahibi olabilirsin. Bu zaman 10 yıl gibi bir süre olabilir hatta dahada uzun bu süre zarfında çocugun olucak okul masrafı olucak yeme içme giyim masrafı falan derken ben bu kafayla aylık 3000 tl yi nasıl yettiririm diye düşünüyorum işin içinden çıkamıyorum. Kız desen dünya umrunda değil evlilik teklifi bekliyo hayatın zorlugunu bilmedikleri için onlar için önemsiz oluyo. Dediğim gibi sadece istanbul olarak düşünme çok güzel şehirler var güzel ülkemde.