Sert olmazsan dertler dahada büyür kardeşim. bende ilk başlarda senin gibi kırmak istemedim gönlü kalmasın dedim ama baktım olacak gibi değil, kırdım, gönlünüde bıraktım.
Sonuç olarak şuan bana birşey söylemek istediğinde tepkisi ne olur, bana kızarmı , beş kez düşünüyor, ondan sonra söylüyor.
Sen şuan yumuşak davranıyorsun ya, her kafasına estiği şeyi ister, yapmadınmı da gider trip atıp surat yapar, ailesine bile anlatır.
Ama duruşunu değiştirirsen istemeden önce düşünür ve senin kızacağını bilirse yapmaz.
Kıza yumuşak olursan= evlendikten sonra aklına gelmeyecek kadar ileri gidebilecek anormal şeyler ister, yapmadığında tak trip, surat yapmalar, ve huzursuzluk başlar.
Kıza sert olursan (yerine göre)= her kafasına estiği şeyi yapamaz, acaba bana kızarmı, acaba istermi istemezmi diye defalarca düşünür ve istemediğin birşey ise söylemez.
Sevgide bir eksilme olmaz emin ol ki seni dahada sever, daha da bağlanır.
Akıl vermek gibi olmasın, ben yaşadığım şeyleri ve tecrübelerimi yazdım uyup uymamak sana kalmış.